10.10.2023 Vårt utbud av tandtrådsbyglar

Det är viktigt att rengöra mellanrummen mellan tänderna minst en gång om dagen innan tandborstning. Rengöring av mellanrummen bör vara en del av din dagliga tandvård. Med tandtrådsbygel kan du ta bort plack och matrester från mellanrummen mellan tänderna. I vårt utbud hittar du många olika tandtrådsbyglar som passar olika behov, såsom tandtrådsbyglar avsedda för trånga mellanrum.

För trånga mellanrum passar Wisdoms Easy Slide-tandtrådsbyglar särskilt bra. Med den Y-formade handtaget på tandtrådsbygeln når du enkelt även mellan baktänderna. Genom att klämma på handtaget kan du justera trådens spänning, vilket gör det särskilt enkelt att rengöra trånga mellanrum mellan tänderna.

Det finns också mer miljövänliga alternativ för vanliga tandtrådsbyglar, såsom Wisdoms Re:new-tandtrådsbyglar, som är tillverkade med miljön i åtanke av återvunnen plast. I denna tandtrådsbygel, som är tillverkad av 100% återvunna material, finns också en särskilt stark tråd.

I Wisdoms aktivt kol-sortiment ingår även tandtrådsbyglar med aktivt kol. Aktivt kol binder skadliga ämnen och smuts och hjälper till att hålla dina tändernas mellanrum vita. Tandtrådsbygeln med mintsmak passar även i trånga mellanrum.

Med DenTeks Triple Clean tandtrådsbygel kan du rengöra både trånga och större mellanrum med hjälp av tandpetaren i änden av tandtrådsbygeln. På handtagets formade område kan du även rengöra tungan. Den vaxade och fluorerade tandtråden slits inte under användning.

I vårt sortiment hittar du även praktiska rese-tandtrådsbyglar från DenTek. Förpackningen innehåller två olika färgade fodral, var och ett med sex tandtrådsbyglar.

Förutom tandtrådsbyglar hittar du också andra produkter på vår webbplats för rengöring av mellanrummen mellan tänderna. Kom ihåg att tandtrådsbyglar inte alltid är engångsprodukter. Om tandtrådsbygeln inte är sliten eller på något sätt skadad kan du skölja av den och använda den igen. I vårt produktsortiment hittar du också olika typer av mellanrumsborstar, tandtråd och tandpetare för att rengöra mellan tänderna.

Din kundvagn är tom