25.7.2023 Få ett strålande leende med hjälp av aktivt kol!

Störs missfärgningar på ytan av dina tänder? Vill du ha vitare och ljusare tänder? Med aktivt kol produkter från Wisdom Active Whitening produktfamiljen kan du uppnå ett vitare leende. I den mångsidiga produktfamiljen hittar du de perfekta produkterna för tandblekning som passar just dig.

Aktivt kol har naturliga egenskaper som hjälper till att ta bort missfärgningar från tänderna genom att binda skadliga ämnen och smuts till sig. Aktivt kol har också antibakteriella egenskaper som hjälper dig att rensa din mun från orenheter. Wisdom Active Whitening produkterna är utformade för att effektivt och enkelt ta bort missfärgningar och orenheter.

I Active Whitening produktfamiljen hittar du allt du behöver för daglig tandvård. Tandborstarna och batteritandborstarna har speciella blekande borststrån och borststrån med aktivt kol. Vi rekommenderar att du använder blekande tandkrämen med aktivt kol och aktivt kol tandtråd eller tandtrådsbyglar tillsammans med tandborstarna. Dessutom ingår även blekande munvatten och tandblekningsremsor i produktfamiljen.

I vår webbutik hittar du också ett prisvärt aktivt kol produktpaket som inkluderar Active Whitening tandborste, tandkräm, munvatten och tandtrådsbyglar!

Din kundvagn är tom